Nyheder fra Middelfart

6 °
Overskyet
Alarm112
Sport

Se alle nyheder

Seneste annoncer fra Middelfart og omegn

Job tilbydes:
Køkkenchef søges til Restaurant Mast i 5500 Middelfart
Er du på udkig efter en arbejdsplads, hvor der er fart over feltet og du får byens bedste kollegaer? En arbejdsplads, hvor personlig udvikling, godt humør og teamwork sættes højt? Så læs med her! Smag & Slægt søger engegeret og drevet køkkenchef til Restaurant Mast med lignende erfaring.  Der søges med tiltrædelse hurtigst muligt.    Restaurant Mast Restaurant MAST ligger ved Lillebælt i Middelfart, lige der hvor fiskene er allermest friske. Her går vores dedikerede personale højt op i, at gæsterne får en oplevelse fuld af god smag og god betjening. Restauraten har både a la carte, selskaber, møder, kurser mv.  Hvem er Smag & Slægt MAST er en del af Smag & Slægt koncernen. Smag & Slægt er navnet på selskabet bag Restaurant Martino, Den Lille Kro, Restaurant Anker, Restaurant NorR og Surf Café i Aarhus C, samt Restaurant MAST i Middelfart.  Alle seks lokationer drives af Familien Schultz med forkærlighed for faget og god service!  Mere smag er gastronomisk stolthed og slægt er fundamentet i selskabet, hvor alle Smag & Slægts medarbejdere er en del af familien.  Vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste oplevelser for vores gæster. Vi skaber rammerne til arbejdsglæde gennem et stærkt sammenhold, hvor vi glæder os hver dag. At drive en restaurant er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm. Vi følger vores drøm hver dag. At udleve en drøm som denne, er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv, at vi er så heldige, at vi har de bedste. Som virksomhed ligger vi stor vægt på at helhedsoplevelsen og servicestilen er ensartet, hver gang man besøger vores restauranter. Vi bestræber os på, at Smag & Slægt skal være et vartegn for en god oplevelse med mere smag – hvad enten konceptet er dansk, nordisk, italiensk eller fransk.  Du kan læse mere om restauranterne på www.meresmag.dk. Vi tilbyder En spændende og dynamisk hverdag i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle Gode ansættelsesvilkår med mulighed for medbestemmelse for tilrettelæggelse af vagtplaner, pensionsaftale mm.  Gode udviklingsmuligheder og indflydelse på menuer mm.    Hvem er du? Du skal have lyst og komptencer til at varetage ansvar og driften af vores køkken og sikre at vores gæster får den bedste oplevelse. Derudover skal du have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team med kokke, elever og køkkenmedhjælpere, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget højt.  Vi forventer at du:  Er uddanent kok - eller har dokumenteret erfaring fra køkken  Har lignende erfaring fra tidligere stilling Formår at holde hovedet koldt, selv i perioder med højt arbejdstempo Er ansvarsbevidst og besidder en stolhed overfor kvaliteten  Er struktureret og kan lide daglige processer  Kan lide et rent køkken  Er omstillingsparat og villig til at give en hånd i restaurantens øvrige områder Er fleksibel og villig til at gøre en ekstra indsats    Vi tilbyder gode arbejds- og ansættelsesforhold efter overenskomst.  Er dette lige dig, så skal du skynde dig og sende en mail med din ansøgning til mie@meresmag.dk. I ansøgningen bedes du uddybe hvorfor, du søger netop denne stilling.   Vi glæder os til at høre fra dig.    Med venlig hilsen   Mie Jensen Smag & Slægt
Smag & Slægt ApS
Indrykket 22. april på JobNet
Job tilbydes:
Kreativ kok til Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot / Creative chef wanted for the castle kitchen
”Det er virkelig fedt at have så mange lækre råvarer lige uden for døren i køkkenhaven. Det fås jo ikke friskere. Og fordi vi sylter og henkoger en masse, kan vi bruge vores eget frugt og grønt året rundt.” Sådan siger en af dine måske kommende kollegaer om at være kok i Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot. Køkkenteamet består af engagerede kolleger med forskellige baggrunde og forudsætninger. Alle arbejder vi sammen om det fælles mål at skabe helt særlige madoplevelser for de mange glade gæster, som hvert år besøger slottet. Derfor er det vigtigt, at du: Er uddannet kok og besidder stor faglig stolthed Er en kreativ teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt Er kvalitetsbevidst, positiv og fleksibel I Slotskøkkenet arbejder vi med: Høj kvalitet og højt humør Gode råvarer – bl.a. fra slottets store køkkenhave Et godt arbejdsmiljø, ordnede arbejdsforhold og fri hver anden weekend Faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid Medindflydelse, medansvar og medarbejderudvikling Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter med en lang, stolt historie. Den historie kan du nu være med til at skrive videre på. Send os din ansøgning Hvis du kan se dig selv i rollen som kok i Slotskøkkenet, skal du i første omgang skrive en ansøgning. Send den og dit CV til kokken@hindsgavl.dk. Vi vil gerne have dig med på teamet så hurtigt som muligt, men vi venter også gerne på den rette person. Har du spørgsmål til jobbet i øvrigt, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på telefon 30 62 18 27 eller mail ulrik@hindsgavl.dk. ENGLISH SUMMARY: Creative chef wanted for the castle kitchen at Hindsgavl Slot. At Hindsgavl Slot in Middelfart, Denmark, you will join the dedicated team in the castle kitchen and help provide great dining experiences to our many various guests. They visit our hotel and conference centre for meetings, parties, and events – big and small – or romantic getaways and more. About you: Trained chef with great vocational pride Creative team player who can also work independently Quality-conscious, positive, and flexible Working in the castle kitchen involves: High quality and high spirits Excellent produce – including from our own kitchen garden A great working environment and great working conditions Fixed agreements for hours, holidays, allowances, and overtime Influence, responsibility, and development Hindsgavl Slot is a modern hotel and conference centre located in the middle of Denmark. We are proud of the castle's long history that takes its beginning back in the 12th century. Now, you can help us continue that story. Apply today Please reach out to head chef Ulrik Nielsen if you want to know more about the job (tel: +45 30 62 18 27 or email: ulrik@hindsgavl.dk), or apply today by sending your application and CV to kokken@hindsgavl.dk
A/S HINDSGAVL
Indrykket 22. april på JobNet
Indryk gratis dine annoncer på Bilhandel.dk, Retro-app.dk, Ridr.dk og Handyhand.dk